Services

Services

Enkele services die wij bieden.

Bedrijfsfilm

Wilt u als bedrijf of instelling een bedrijfsfilm laten maken? Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfilm aansluit bij uw wensen, begeleiden onze producenten u van het allereerste idee tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Meer info.

Commercial

Wij begeleiden u in dit proces en kijken samen met u wat de juiste doelgroep is om te targeten. En zetten zo een campagne op die zowel online als offline draait. We kunnen zelfs assisteren in het opzetten van Youtube campagne’s met de juiste zoekwoorden, landen, doelgroep en dat allemaal binnen uw gekozen budget.

Meer info.

Productfoto / Video

Of het nu gaat om auto’s, make-up, eten, schoenen, kleding, horloge’s of telefoons. Wij maken van uw product het perfecte plaatje zodat u het kunt verkopen.

Meer info.

Livestream

Bent u opzoek naar een livestream voor uw zakelijke event met presentaties en schermen of bijvoorbeeld een muziekregistratie, dan helpen wij u graag!

Meer info

Freelance Camera Operator

Door onze uitgebreide kennis van diverse camerasystemen van o.a. Sony, Red, Panasonic en Blackmagic kunnen wij u hierin assisteren. Of het nu gaat om éénmalig, een project of op terugkerende basis.

Meer info.

Freelance Editor

Of het nu gaat om een vlog die u zelf heeft gefilmd of een bedrijfsfilm, bij ons bent u aan het goede adres. Wij kunnen zowel vanuit onze eigen studio als bij u op kantoor goed uit de voeten.

Meer info

Crane Operator

De lengte van de cranes variëren tussen 4 meter, 7,2 meter, 9,6 meter en zelfs 12 meter. Indien gewenst zijn deze ook nog mobiel te gebruiken door onze stevige dolly’s.

Meer info.